Slijterij

slijterij

Uniek in België is de slijterij omwille van het overweldigende aanbod van uitsluitend Belgische jenevers, fruitjenevers en likeuren.

Hier manifesteert zich de filosofie achter het hele "De Vagant" gebeuren: de promotie van het Belgisch gedistilleerd, met de nadruk op de jeneverproductie.

De klant kan in de slijterij kiezen uit een aanbod van, meer dan 400 diverse jenevers van de ongeveer 50 stokers/ producenten.

Aangevoerd vanuit de verste hoeken van het land staan in de houten winkelrekken stopen en flessen jenever, in alle vormen en maten, te wachten om te worden geproefd.

Dankzij de slijterij De Vagant kan de geïnteresseerde klant verrassende ontdekkingen doen en jenevers in besloten kring leren kennen, degusteren en waarderen.

Tevens kan men hier een keuze maken uit een ruim en gevarieerd aanbod van diverse geschenkverpakkingen met of zonder bijbehorende glazen, met of zonder persoonlijke toets.

Bijzonder attractief is het ongemeen rijke aanbod aan miniatuurflesjes uit binnen- en buitenland: een droom voor fervente verzamelaars, keukenprinsessen en experimenterende fijnproevers.

jenever
partnervhmas-kl

Openingsuren

Reyndersstraat 25
2000 ANTWERPEN
GSM ++ 32 475 70 27 48

CAFE

+32 3 233 15 38
Maandag tot Zaterdag vanaf 11u00
Zon- en feestdagen vanaf 12u00

SLIJTERIJ

maandag tot zaterdag van 11u00 tot 18u00
dinsdag; zon- en feestdagen gesloten